Napište nám rezervace@delfintravel.cz Rezervace +420 222 937 627

Servis CK +420 277 775 909

Hledat
Odběr novinek Odebírat

Reference

VÝBĚR Referencí

  • PORTUGALSKO
    KONTINENTÁLNÍ PORTUGALSKO

    Od 24.4. do 2.5.2024 jsme se zúčastnili poznávacího zájezdu Portugalskem. Okruh byl velice dobře koncipován, ale za největší zásluhu na jeho skvělém průběhu vděčíme našemu průvodci, panu Milanu Tichému, který nám díky svým znalostem a příjemným osobním naturelem zprostředkoval úžasný zážitek z cesty. Děkujeme.

    Jitka a Petr Cenkovi  – Portugalsko – Za historií země mořeplavců, duben - květen 2024
  • ASIE
    THAJSKO

    V únoru 2024 jsme navštívili s Vaší CK Thajsko, poprvé jsme byli s manželem na zájezdě s Vaší CK. Zájezd byl velmi dobře zorganizovaný, díky delegátům Šárky a jejího manžela Petra. Velká chvála. Byli úžasní, jaké nám předávali informace o Thajsku bylo neskutečné. Díky jejich přístupu a profesionalitě jsme si zájezd moc užili. Po celou dobu byli ve velmi dobré náladě i když někdy z našich dotazů mohli být otráveni. Hodně cestujeme, ale nic tak úžasného jsme ještě nezažili. Ještě jednou velké díky Šárce a Petrovi. Vřele doporučuji zájezd s delegáty Šárkou a Petrem.

    Ivana a Václav Zeťkovi – Thajsko – Velká cesta jižním Thajskem, leden / únor 2024
  • ASIE
    MALAJSIE A SINGAPUR

    Bylo to úžasné. Perfektně zorganizované. Průvodkyně Terezka je velice milá a profesionální, na této dovolené jsme nenašli chybu. Moc se těšíme na další dovolenou s Vaší cestovní kanceláří.

    Jiří Š. – Malajsie a Singapur, únor 2024
  • ASIE
    MALAJSIE A SINGAPUR

    Skvělý zájezd, průvodkyně Terezka jistě věnovala spoustu času na dokonalou přípravu, do které vložila vynikající prvky zábavy, jako třeba film, pověsti o Malajsii, kvízy aj. Děkuji cestovní kanceláří za nezapomenutelné zážitky a výběr svých pracovníků.

    Ladislava P. – Malajsie a Singapur, únor 2024
  • ASIE
    MALAJSIE A SINGAPUR

    Skvělá a obětavá delegátka, maximální spokojenost. Zatím nejlepší zájezd ze čtyř absolvovaných.

    Juraj K. – Malajsie a Singapur, leden - únor 2024
  • ASIE
    MALAJSIE A SINGAPUR

    Zajímavě sestavený program, výborná sestava účastníků ve skupině a ráda bych vyzdvihla naprosto profesionální a přitom velice lidský přístup průvodkyně Terezky po celou dobu našeho zájezdu, jak po stránce technického zajištění přesunů, ubytování a stravování, tak vyčerpávajících informací o navštívených zemích a jednotlivých místech navíc vždy s ochotou a úsměvem!!!

    Hana Č. – Malajsie a Singapur, leden - únor 2024
  • ASIE
    THAJSKO

    Chci Vám poděkovat za super zážitek, a to dovolenou v Thajsku pod průvodcovským vedením Šárky a jejího manžela Petra. Tato dvojce průvodců je super a něco podobného jsem ještě nezažil (myslím v dobrém). Jsou zkušení, milí, ochotní, vstřícní a ukáží i to, co se vlastně nikde nedočtete. Jejich osobní přístup ke všem účastníkům je prostě něco neskutečného. Prosím o předání vřelého poděkování od manželů Poláškových. Pokud bych ještě někam jel a nebo se rozhodl doporučit někomu nějakou  dovolenou, tak určitě pod jejích vedením.

    Josef Polášek – Thajsko – Velká cesta jižním Thajskem, únor 2024
  • AFRIKA
    TANZANIE

    Asi nejlepší zájezd jaký jsme kdy absolvovali. Výborný program, skvělá parta lidí, úžasná africká příroda a hlavně fantastický průvodce Pavel – zkušený cestovatel, vynikající organizátor, skvělý vypravěč, ochotný kdykoli pomoct s jakýmkoli problémem, znalec historie, přírody a hlavně místních poměrů. Náročnost tak akorát, bohatý a zajímavý program i čas na odpočinek.

    Libor F. – Safari v Tanzanii a exotický Zanzibar, únor 2024
  • ASIE
    THAJSKO

    Děkujeme CK Delfin travel a manželům Šárce a Petrovi Froňkovým za překrásnou cestu Jižním Thajskem v únoru 2024. Vhodně naplánované výlety a čas relaxace dávají pocit velmi spokojené, nenáročné, ale i užitečně prožité dovolené. A pokud se vytvoří ještě dobrá parta, je vše navíc umocněno nevšedními zážitky. Rádi s vámi ještě někam pojedeme.

    Dáša a Miloš Hubkovi – Thajsko – Velká cesta jižním Thajskem, únor 2024
  • ASIE
    OMÁN

    Zasloužíte si velké poděkování za zájezd do severního Ománu. Jak je již naštěstí u 🐬 zvykem, vše opět klapalo. Mimořádný byl pak výkon i pojetí role průvodkyně od paní Pavly Slavětínské. Ta svým přístupem, stylem předání informací i letitými zkušenostmi ze života v této arabské zemi přímo excelovala. A tím velmi přispěla ke krajně pozitivnímu zážitku a i pohledu na tuto zase až tak ne nám známou arabskou oblast. Je jen škoda, že o tom neví ománský sultán. I náš ministr zahraničí. Prvně jmenovaný by ji jistě minimálně vyznamenal. Ne-li přímo udělil občanství. A ten druhý by pak měl jasného kandidáta na tamního našeho velvyslance. Tedy kdyby o nějaké to naše velvyslanectví u nich vůbec hrdý Omán stál…. Bylo to prostě skvělé. Díky spoluputujícím – poděkování i Vám! Opět i platí to u „delfína“ jaksi obvyklé. Člověk ani nechce, aby zájezd končil. A když už, chce se do té které lokality zase vrátit. Zasloužíte si za to úctu.

    J+M+D – Severní Omán, LEDEN 2024
DALŠÍ REFERENCE

PROČ DOVOLENÁ S NÁMI?

KLIENTŮ
ROČNĚ
13 000
LET
NA TRHU
22
VLASTNÍCH
ZÁJEZDŮ
103
CHARTEROVÝCH
LETŮ
466

Chcete dostávat aktuální informace o cestování, novinkách či akcích? Přihlaste se k odběru našich e-mailů.

Chcete pomoci s výběrem? Zavolejte nám! 222 937 627